Modni izričaj Kim Kardashian inspiracija je mnogim djevojkama diljem svijeta, a neki od komada i detalja koje je Kim proslavila ujedno su i njezini zaštitni znaci kada je u pitanju njezin stil. Među nekolicinu od njih spadaju i velike sunačne naočale koje Kim gotovo uvijek nosi, no sada je i tome došao kraj. Naime, suprug kontroverzne starlete, slavni reper Kanye West, zabranio je supruzi nošenje velikih naočala i naredio da ubuduće treba nositi samo one male.

'Kanye mi je poslao e-mail u kojem piše: 'Ne smiješ nositi velike naočale. Poslao mi je milijun slika naočala malih okvira', rekla je Kim u posljednjoj epizodi 'Keeping up with the Kardashians'. Inače je poznato kako poznati reper ima svoje prste u supruzinoj garderobi te kako bira većinu komada i modnih dodataka koje Kim šeće ulicama svoga grada. Kako je i sam u dizajnerskim vodama, Kanye koristi Kim kako bi promovirao vlastitu liniju odjeće pa je članicu najpopularnije obitelji na svijetu gotovo nemoguće vidjeti odjevenu u bilo što što nije dio Kanyeve kolekcije odjeće.
Iako se čini kao strog suprug, Kanye ipak svoju ženu voli dobro razmaziti. Tako je, uz mnoštvo odjeće koju svakodnevno od njega dobiva, ovih blagadana dobila i posebno raskošan poklon. Naime, Kanye nije štedio kada je bila riječ o poklonima pa je tako Kim dobila dionice Disneya, Netflixa, Amazona, Applea i Adidasa, vrijedne stotine tisuća dolara. Autor: A.S. Foto: Instagram, Profimedia