Nakon što je vijest o trudnoći Meghan Markle odjeknula u svim svjetskim medijima, kladioničari su počeli zadovoljno trljati ruke jer su krenule nove oklade vezane uz kraljevsku obitelj na kojima se redovito vrte vrtoglavi iznosi.

Beba Meghan i Harryja biti će sedma po redu za dolazak na tron, a s obzirom na 18 milijuna obožavatelja diljem Ujedinjenog Kraljevstva koji su vjerno pratili ovogodišnje kraljevsko vjenčanje, dolazak njihovog djeteta na svijet procjenjuje se na još veću gledanost. Upravo zato ne začuđuje ni činjenica da su strastveni obožavatelji kraljevske obitelji svega nekoliko sati nakon objave o trudnoći odmah požurili u kladionice i uložili svoj novac u ime djeteta vojvotkinje i princa.

Trenutno na kladionici vodi ime Arthur s koeficijentom 12 naprema jedan, ako će biti dječak. U slučaju da je djevojčica, vodi ime Alice, s istim koeficijentom kao i za dječaka, dok su ostala imena na trenutnoj listi Victoria, James, Diana, Edward, Elizabeth i Frances ili Francis. Kako vrijeme odmiče i bliže se mjeseci dolaska prinove, naravno, dodavat će se i nova imena, te će se povećavati i koeficijenti, no naravno, postoji i mogućnost odmaka od tradicionalnih imena zbog Meghaninih američkih korijena.