Početna Celebrity 19 prikaza 07. prosinca 2017.

KOBAN POTEZ Angelina Jolie otkrila zašto joj je propao brak s Bradom

"Maleficent" Costume And Props Private Reception - Red Carpet Arrivals
LONDON, ENGLAND - MAY 08: Brad Pitt and Angelina Jolie attend a private reception as costumes and props from Disney's "Maleficent" are exhibited in support of Great Ormond Street Hospital at Kensington Palace on May 8, 2014 in London, England. (Photo by Anthony Harvey/Getty Images)

Razvod holivudskog para Angeline Jolie i Brada Pitta još je uvijek tema brojnih svjetskih medija. Iako su oboje do sada rijetko govorili o svom neuspjelom braku, godinu dana nakon što su sa svijetom podijelili da se razvode, Angelina je otkrila i na koji je način pokušavala spasiti svoj odnos s Bradom. Gostujući u jednom radijskom intervjuu glumica je otkrila kako je još 2015. godine pokušala riješiti bračne razmirice. Nažalost, njezin potez pokazao se bezuspješnim.

Angelina Jolie i Brad Pitt | Author:
Angelina je, naime, došla na ideju da napiše scenarij i snimi film 'By The Sea' u kojem su njih dvoje igrali glavne uloge, a film prati priču o dvoje odraslih ljudi koji imaju bračnih problema. 'Mislila sam da je to bio dobar način da uspostavimo bolju komunikaciju. Upoznali smo se kad smo zajedno glumili u filmu, pa sam mislila da će nam to i sada pomoći, ali to vrijeme nam je bilo jako teško. Ta težina koja se stvorila među nama, nastavila se i dalje, ali to nema veze s filmom', ispričala je Angelina u intervjuu koji je prenio People. Priznala je i kako je taj korak unio samo još veće nemire u njihov odnos , što je naposlijetku završilo razvodom. 'Film nije uspio riješiti naše probleme, ali smo ipak nešto bolje komunicirali i rekli smo jedno dugom što smo imali za reći', otkrila je Angelina i zaključila da je danas sretna što je film na kraju ipak i snimljen. Autor: T.O. Fotografije: Getty, arhiva Story.hr

Komentari