Bivša tvornica Pluto sinoć je bila epicentar društvenog događanja u Zagrebu povodom lansiranja MOSCHINO [tv] H&M kolekcije. Mnoštvo uzvanika nestrpljivo je čekalo mogućnost da prvi kupe odjevne komade koji su zaludili cijeli svijet, tako da se prije službenog početka događanja, koje je bilo predviđeno za 20 sati, pred ulazom skupila poprilična gužva.

Uz mnoge poznate osobe koje su bile prisutne, jedna od onih koja je ovo dugo čekala bila je i naša uspješna atletičarka, točnije rekorderka u bacanju diska, Sandra Perković. Da je shopping bio uspješan, simpatična Sandra pohvalila se brzo na svojem Instagram profilu.  

Sandra za Story.hr nije krila svoje oduševljenje novom kolekcijom u čijim komadima ćemo ju zasigurno često viđati. 'Inače volim Moschino, a jučer sam kupila sve', odgovarila nam je uz smijeh. 'Neke komade sam kupila planski, a neke sam uzela 'slučajno', tako to i inače to ide kod nas žena', rekla je Sandra i odala čije dizajnersko ime bi sljedeće voljela vidjeti u suradnji sa svojim omiljenih high street brednom. 'Što se tiče nekih budućih suradnji između HMa i dizajnera, željela bih vidjeti možda kolaboraciju između branda Gucci, koji jako volim, a i za Dolce&Gabbana mislim da bi bio pun pogodak', dodala je Sandra.