Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton sinoć se pojavila na svom prvom prijemu u Buckinghamskoj palači nakon rođenja malenog princa Louisa. Na svečanu večeru s kraljem i kraljicom Nizozemske Kate je stigla odjevena u svijetloplavu haljinu sirena kroja s potpisom omiljenog dizajnera kraljevske obitelji - Alexandera McQueena. Osim raskošne i elegantne toalete koju je odabrala za ovu prigodu, Kate je modnim dodacima plijenila pažnju, osobito jer je jedan od njih pripadao nezaboravljenoj princezi Diani.

Objavu dijeli Salvador Perez (@salvadorperezcostumes)Od nakita vojvotkinja se okitila najdražom tijarom pokojne princeze Dijane i to, prema pisanju stranih medija, četvrti put. Dijaninu tijaru Kate je uparila s Dianinim bisernim naušnica. Njena ogrlica koja datira još iz 1863. godine bila je vjenčani poklon kralja Edvarda VII. njegovoj supruzi kraljici Aleksandri.

Kate je na glavi nosila omiljenu tijaru preminule princeze i to, kako pišu strani mediji, četvrti put, a sparila ju je s Dianinim bisernim naušnicama. Još starija od tijare i naušnica bila je ogrlica kojom je stavila 'točku na i' svojoj povratničkoj kombinaciji, a koja datira iz 1863. godine te je bila vjenčani dar kralja Edvarda VII. njegovoj supruzi kraljici Aleksandri.