Neki što prije 'srljaju' u bračnu luku, a neki od celebova dugo, pomno razmišljaju o tome koraku. Portal E online donosi pregled 'sporih' i 'brzih' zvijezda.

Princ Harry i Meghan Markle svoje su zaruke objavili 27. prosinca, a budući da im tako nalažu kraljevska pravila, vjenčat će se nedugo nakon zaruka, 19. svibnja. Vjenčanje će biti u nedjelju, baš kao i u slučaju njegova oca princa Charlesa koji je nedjelju odabrao za sklapanje braka s vojvotkinjom Camillom. 'Princ Walesa objavljuje zaruke princa Harryja i Meghan Markle. Meghan i Harry zaručili su se u Londonu, ranije ovog mjeseca. Harry je o tome informirao kraljicu i druge članove kraljevske obitelji. Harry je tražio i dobio blagoslov njenih roditelja. Živjet će u kući Nottingham u sklopu Kensingtonske palače. Vjenčanje će se održati u proljeće 2018. godine. Više detalja ćemo objaviti u naredno periodu', pisalo je nakon zaruka na službenom Twitter profilu Kraljevske palače.

Glumica Kaley Cuoco, koju pamtimo po ulozi Penny u seriji 'Teorija velikog praska', s druge strane, nimalo ne žuri u brak. Ona i njezin zaručnik Karl Cook nedavno su za strane medije rekli kako 'jedva čekaju provesti ostatak života zajedno', ali čini se kako si je glumica ipak uzela malo više vremena. To zapravo i ne čudi jer je iza nje brak s Ryanom Sweetingom, za kojeg se udala nedugo nakon upoznavanja. Kaley i Karl svoje su zaruke proslavili u Disneylandu, a spojila ih je ljubav prema konjima - jahanje je glumici strast, a Karlu profesija.

Pjevač Ed Sheeran još jedan od onih koji su nedavno potvrdili zaruke. Tako je krajem prošle godine napokon zaprosio svoju dugogodišnju djevojku Cherry Seaborn. 'Htio sam postati otac još prošle godine. Spreman sam - pun autobus djece, male debeljuškaste dječice koje trče uokolo', rekao je Ed u intervjuu prije više od godine dana. Ipak, Ed je odlučio ići po redu, pa prvo planira oženiti svoju djevojku koju poznaje još od srednjoškolskih dana, no ako mu je toliko vremena trebalo da je zaprosi, nameće se pitanje koliko dugo će mu trebati da izgovori sudbonosno 'da'. Vijest o zarukama pjevač je podijelio s obožavateljima objavivši zajedničku fotografiju sebe i Cherry na Instagramu. 'Nabavio sam si zaručnicu baš pred Novu godinu. Veoma smo sretni i zaljubljeni', napisao je glazbenik ispod spomenute fotografije. Brojni pratitelji odmah su mu čestitali i uputili lijepe komentare.

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Pjevačica Miley Cyrus i glumac Liam Hemsworht, par su kojem se sigurno ne žuri pred oltar. Oni su dvaput prekidali 2010. godine, zatim su se 2012. godine zaručili, a 2013. raskinuli zaruke, da bi se 2016. godine ponovno zaručili. Tijekom razdoblja kada su bili odvojeni, oboje su imali veze s drugim ljudima, no njihova je ljubav na kraju ipak pobijedila. Osim toga, Miley je prošle godine za strane medije izjavila: 'Ja ne zamišljam brak. Imam 24 godine i želim još malo živjeti. Još je mnogo toga što želim doživjeti'. Ipak, Miley neprestano naglašava koliko je sretna u vezi, a dijamantni zaručnički prsten ne skida s prsta.