Da isti komad na različitim osobama potpuno drugačije izgleda već je dobro poznata stvar, a to znaju i Lorena Nosić i Minea koje su isti kaput odlučile odjenuti na dva različita načina.

Za potpuno drugačije prigode, radijska voditeljica i pjevačica odlučile su se za plavi kaputić s volanima i 'puf' rukavima koji su 'isfurale' potpuno u svom stilu. Riječ je o kaputu modnog brenda BiteMyStyle čije su pjevačica i voditeljica velike obožavateljice. Tako se Lorena odlučila naglasiti svoju siluetu zavezavši remen oko struka i ostavivši naglasak cijelog outfita upravo na kaputu koji je odlično izgledao u prvom planu. Nabori na ramenima dodatno su naglasili Loreninu odličnu figuru dok su sporednu ulogu igrale skinny traperice  koje je odlično uskladila uz crvene salonke i pismo torbicu u dvije boje, dok je je visećim naušnicama dodatno naglasila svoje lijepo lice.

S druge strane, Minea bijelim skinny trapericama i majicom s printom vraća nas u nešto toplije dane kada su nam bijeli komadi bili prvi izbor. Svoj kaputić odlučila je nositi bez remena i pustiti da ga lagano pada uz tijelo, dok najveći naglasak u ovom slučaju ide upravo na volane koji nisu toliko vidjljivi u Loreninom slučaju. Također crvene salonke lijepi su začin cijelog outfita koji je za dnevno izdanje odličan izbor.