Televizijska voditeljica Iva Šulentić javno je čestitala rođendan svom suprugu, doktoru psihologije Igoru Mikloušiću. Ispod fotografije na kojoj se zaljubljeni supružnici slatko ljube Iva je voljenom suprugu uputila poruku kojom je sve raznježila: "Sretan rođendan onome čiji poljupci ispod brkova ne golicaju i onome koji dokazuje da ljubav ništa ne košta!"

Simpatičnu voditeljicu čeka radno ljeto. Sredinom mjeseca na Hrvatskoj radio televiziji počet će se emitirati nova emisija Ritam ljeta, u kojoj će se Iva s ostalim kolegama javljati svaki dan uživo s obale i kontinenta. Također će obilaziti različite festivale, koncerte i razno razna društvena i kulturna događanja. Osim toga, vodite će i zanimljive razgovore s gostima u studiju. "Kada ne budem u studiju, iskoristit ću vrijeme za putovanje. Tako ću dio ljeta provesti u Francuskoj sa svojom balonaškom obitelji baveći se tim prekrasnim sportom. Također ćemo ići u Metz na festival na kojem ćemo obarati rekord u broju balona na vrući zrak pri polijetanju, a u Brissacu ćemo navlačiti dresove reprezentacije i braniti hrvatske boje na Europskom prvenstvu", rekla je 34-godišnja Iva za Story.hr. Dio ljeta Iva će provesti i u Dubrovniku, u kojemu će tijekom Ljetnih igara obići izložbu povodom 50. obljetnice smrti dubrovačkog kolorista Antuna Masle. No, otkrila nam je što ju posebno veseli: "Svakako ću skoknuti i do Krka, koji mi je baza cijeli život. Tamo ću uživati u prvom ljetovanju sa svojom nećakinjom."

Iako kaže da ju je ove godine iznenadilo kako vrijeme brzo prolazi i da još uvijek nema sve planove, izgleda da lijepa voditeljica već sada ima pretrpan ljetni raspored. Na nekom od tih putovanja, ako ne i na svima, zasigurno će joj se pridružiti i suprug Igor, s kojim će u rujnu proslaviti prvu godišnjicu braka. Svježi supružnici obećali su si vječnu ljubav 21. rujna prošle godine u crkvi Sv. Franje Ksaverskog. Slavlje se potom nastavilo u zagrebačkoj Laubi gdje su mladenci pozvali dvjestotinjak gostiju, među kojima su bile i voditeljice Marijana Batinić i Petra Nižetić, njihov kolega Frano Domitrović te idejni pokretač i direktor Weekend Media Festivala Tomo Ricov i mnogi drugi.

  Autor: I.P. Foto: Instagram