Blogerica, poduzetnica, ali i supruga i majka Ella Dvornik, svojim objavama na društvenim mrežama nerijetko pratitelje ostavlja bez riječi, a jedna od takvih je i posljednja Ellina objava na Facebooku. Naime, 28-godišnjakinja je objavila fotografiju koja je u kratkom periodu skupila mnoštvo reakcija, a u komentarima se odvila prava rasprava. 

Na fotografiji koju je Ella objavila postavlja se pitanje s kojim se suočavaju mnoge žene s dugom kosom. 'Oprati kosu sada ili ujutro', stoji u objavi ispod koje je Ella dodala kako kosu nije oprala gotovo tjedan dana. 'Od utorka sam si to govorila. Danas je nedjelja i kažem ... Wet look je u modi', napisala je blogerica objašnjavajući kako ipak, unatoč tome što je prošlo pet dana, nije došlo vrijeme za pranje kose.

Mnogobrojni obožavatelji mlade blogerice u komentarima su ju savjetovali, ako nema želju oprati kosu, svoj problem može riješiti i sprejem za suho pranje ili običnim dječjim puderom, a bilo je i onih koji su se poistovjetili s 28-godišnjakinjom objašnjavajući kako ih muči isti problem.