Glumac i pjevač, Johnny Depp koji je trenutno na turneji sa svojim bendom Hollywood Vampires, za svoje je obožavatelje pripremio poslasticu koju si mogu priuštiti samo rijetki. Naime, svi oni koji sanjaju o upoznavanju svog idola, ovoga puta to mogu učiniti kupnjom ulaznice u vrijednosti vrtoglavih oko 8000 kuna. 

Ipak, ekstremno visoka cijena 'Ultimate Meet & Greet' ulaznica nije spriječila zagrižene fanove pa su ove karte za koncert u birminghamskoj dvorani 'Genting Arena' rasprodane u vrlo kratkom roku. Skupe ulaznice osim što omogućuju druženje s Johnnyjem i ostalim članovima benda, svima koji se odluče na ovakvu 'investiciju' pružaju i druge posebne pogodnosti među kojima su rezervirano mjesto u prva tri reda, potpisana fotografija i ekskluzivni proizvodi s turneje. 

Osim Johnnyja, u bendu Hollywood Vampires nastupaju i legendarni roker Alice Cooper, kao i gitarist Aerosmitha, Joe Perry čime spomenuta cijena biva donekle opravdana, premda  istinski obožavatelji ovu neponovljivu uspomenu zasigurno smatraju neprocjenjivom.