Story radio
Početna Celebrity 3801 prikaza 11. veljače 2019.

Kome nalikuje kći Ane Jelušić Black?

Instagram (Screenshot).

Napunila je mjesec dana

Jedna od najuspješnijih hrvatskih skijašica, 32-godišnja Ana Jelušić Black 8.siječnja ove godine postala je majka djevojčice Nine. I premda Ana svoju kćerkicu ne voli pretjerano eksponirati u javnosti, povodom mjesec dana od Nininog rođenja, ponosna je mama objavila fotografiju kojom ju je usporedila sa sobom iz najmlađih dana.

 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).

Čini se kako je malena Nina od tatine strane povukla tamniju kosu i velike tamne oči, za razliku od Ane koja je kao beba bila svjetlije puti i plavih očiju, no ono što će zasigurno naslijediti od oba roditelja, jest ljubav prema sportu. 

Podsjećamo, Ana Jelušić Black je kćer dobila iz braka sa švicarskim hokejašem Travisom Blackom, a nedavno je za Story.hr podijelila prve dojmove majčinstva. 'Prvi su dani, kako ih je Travis opisao, iscrpljujući, ispunjujući i nezamjenjivi. Sve je isto, a ništa zapravo nije isto jer trenutačno funkcioniramo ‘po Nininu vremenu', ispričala je te dodala kako uskoro planiraju i posjetiti Hrvatsku:   'Svakako ćemo doći u Hrvatsku za koji mjesec, čim se malo uhodamo. Nini već govorim na hrvatskom jeziku i želim da dobro poznaje moj kraj'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Jelusic Black (@anajelusic) on

Komentari