Story radio
Početna Celebrity 94704 prikaza 30. siječnja 2018.

KONAČNO Nakon pet godina skrivanja službeno potvrdili vezu

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Jamie Foxx and Katie Holmes make it official on Romantic Beach Stroll! **MUST CALL FOR PRICING**
*PREMIUM-EXCLUSIVE* ** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, ITALY ** Malibu, CA - **MUST CALL FOR PRICING** Jamie Foxx and Katie Holmes hold hands as they take a romantic stroll on the beach on Labor Day. The super secretive couple appeared to hold nothing back taking in the view of the ocean like a teenage couple in love. At one point Katie can be seen running into the water with her floral dress on to feel the rush of a light wave. Jamie soon after goes in for a little splash bringing laughter to the couple. Jamie and Katie later reverted back to their beach house where they enjoyed a coffee and cocktail from the terrace. **SHOT ON 9/4/17** Pictured: Jamie Foxx, Katie Holmes *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 348563526, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI

Godinama se nagađalo da su Katie Holmes i Jamie Foxx u ljubavnoj vezi, ali par je to službeno odlučio potvrditi tek sada, zajedničkim dolaskom na dodjelu Grammy nagrada. Katie je blistala u crvenoj toaleti, jaka šminka je odlično pristajala uz bob frizuru, njezin zaštitini znak, ali ono što je svima privuklo pažnju bili su zaljubljeni pogledi para koji se nijednog trenuka nije razdvajao. O njihovoj vezi nagađa se još od 2013. godine, ali Katie i Jamie do sada su u javnosti viđani vrlo rijetko i uvijek su se skrivali ili bježali od paparazza. Navode medija o vezi uvijek su demantirali. Sam Jamie je nekoliko puta tvrdio kako je cijela priča čista izmišljotina i kako su njih dvoje samo dobri prijatelji.

Razlog skrivanja veze može se naći i u navodnom ugovoru koji je Katie morala potpisati s bivšim suprugom Tomom Cruiseom, a u kojem se navodi kako glumica ne smije biti u ljubavnoj veze pet godina nakon razvoda. Veza između Katie i Jamia, kako tvrde strani mediji, započela je kada su se upoznali na jednoj večeri u kolovozu 2013. godine. Tada su viđeni kako se zabavljaju i plešu, ali to je bio prvi i zadnji put da su viđeni zajedno u javnosti. Navodno su se koristili raznim smicalicama kako bi ostali skriveni od medija i javnosti, pa je Katie čak nosila i perike kako ju nitko ne bi prepoznao. ‘Katie stalno govori o njemu i koliko joj je zabavno kada su zajedno. Umjesto tekstualnih, stalno si šalju glasovne poruke. Prije bi išla samo na događaje na koje je morala, ispunila bi obvezu i odmah odlazila. Stalno je bila kod kuće, ali sad izlazi i divno je vidjeti da se zabavlja, a za to je uvelike zaslužan Jamie’, rekao je nedavno prijatelj glumice za strane medije i dodao: ‘Nakon razvoda udaljila se iz javnog života, fokusirala na obitelj i radila neovisne projekte, predstave te imala manje uloge u serijama. Trudila se da je oko nje jako uzak krug ljudi, ali prošlo je toliko godina od razvoda i ona zaslužuje biti sretna. Više je nije briga tko zna da je s Jamiejem. Više nije toliko zatvorena’.
Autor: A.G. Foto: Profimedia; Društvene mreže (Instagram)

Komentari