Story radio
Početna Celebrity 3873 prikaza 14. travnja 2019.

KONAČNO Sandri Perković ostvario se san

Instagram screenshot.

Domaća sportašica sretnija nego ikad

Najuspješnija domaća atletičarka svih vremena, Sandra Perković, slobodno je vrijeme iskoristila za bijeg iz Hrvatske, a dogodovštine sa svojeg putovanja rado dijeli sa svojim obožavateljima putem društvenih mreža. Tako im se sada pohvalila da uživa u tematskom parku 'Universal Orlando Resort' na Floridi, gdje se između ostaloga nalazi replika dvorca Hogwarts iz popularnog serijala 'Harry Potter'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

'Što je život bez nekoliko čarobnjaka', napisala je Sandra pored fotografija na kojoj pozira s čarobnim štapićem u ruci gledajući u bajkoviti dvorac. Inače, ova 28-godišnjakinja velika je ljubiteljica Harryja Pottera, pa će joj ovo putovanje bez sumnje ostati u dugom sjećanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Sandra je osim po velikim sportskim uspjesima, poznata i po tome što voli putovati, pa je tako nedavno bila u Miamiju, a prije toga je posjetila i Kubu. 'Oduvijek mi je bila velika želja otići na Kubu, vidjeti baštinu i upoznati njihovu kulturu i način življenja. Definitivno treba obići cijeli otok, jer svako mjesto i svaki grad ima svoju priču', samo za Story.hr rekla je Sandra tada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

'Havana je totalno drugačija od svih gradova. Čak ću se usuditi reći da to nije tipična Kuba. Mjesta koja sam posjetila su posve drugačija. Ljudi su topliji, spremni za pomoći i doživjeti Kubu. Moja preporuka je da posjetiti na dva ili tri dana Havanu, a ostalo otputovati na druga mjesta', preporučila je te nadodala kako joj ipak nedostaje hrvatska kuhinja jer Kubanci nisu baš poznati gurmani. 

Komentari