Samo dva tjedna nakon što su snimljene na romantičnom ručku, američka glumica, 29-godišnja Kristen Stewart i manekenka Stella  Maxwell, ponovno su uhvaćene u zajedničkom druženju, a kako strani mediji prenose, djevojke su odlučile još jednom dati priliku staroj ljubavi. 

Glumica i manekenka snimljene su na povratku iz kozmetičkog salona u Los Angelesu, a prema pisanjima stranih medija, službeno je potvrđeno kako su ponovno u vezi. Dvojac se nije trudio sakriti okupljenim fotografima te su ponosno u ležernim kombinacijama prošetale ulicama Los Angelesa. 

Podsjećamo, 29-godišnja Kristen prije dvije je godine ljubila zanosnu manekenku Stellu Maxwell, no romansa je pukla i u njen život je tada došla 28-godišnja stilistica Sara. Iako se kontroverznu glumicu sve do prije nekoliko tjedana moglo vidjeti u društvu stilistice s kojom je, između ostalog, na kalifornijskom festivalu Coachella snimljena u strasnom zagrljaju, ako je suditi prema pisanjima stranih medija, ljubav prema atraktivnoj manekenki je ipak prevlada.