Nakon što je 7. svibnja rodila svoje prvo dijete, sinčića Gene Attella 37-godišnja glumica i komičarka Amy Schumer napokon je dočekala da u društvu svog 39-godišnjeg supruga, kuhara Chrisa Fischera, pokaže njihovom prvorođencu kako iz dječjih kolica izgledaju plavi nebeski svod i krovovi Manhattna. Sretno su šetali dijelom New Yorka kojeg je proslavila serija 'Seks i Grad', dok je za njima trčkarao njihov psić.  

Novopečena mama sada svakako lakše diše, budući da joj je trudnoća bila teška i komplicirana te je prije šest mjeseci čak bila i hospitalizirana. Naime, razvila je bolest hyperemesis gravidarum, stanje koje može dovesti do dehidracije i gubitka težine, i čini jutarnje mučnine mnogo učestalijim nego kod ostalih trudnica, što je zamalo bilo pogubno i za dijete.

Podsjetimo, Amy i Chris vjenčali su se prošle godine nakon kratke veze. Amy je odmah po porođaju objavila fotografiju sebe i Chrisa s djetetom, usput se našalivši kako je njihov sin zapravo 'kraljevska beba'. Naime, najiščekivanija beba na svijetu, sin princa Harryja i Meghan Markle, rodio se samo sat i pol nakon glumičinog djeteta. Sina su odlučili nazvati prema kolegi, klasnom stand-up komičaru Daveu Attellu, kako bi mu odali počast.