Bivša Spajsica i supruga proslavljenog nogometaša Davida Beckhama podignula je prašinu posljednjom objavom na Instagram profilu. Naime, Victoria je s obožavateljima podijelila dirljiv trenutak u kojem David leži u zagrljaju obiteljskog psa Olive. Osim što je fotografija raznježila mnogobrojne pratitelje, jedan detalj je bio sporan pa su se mnogi pratitelji obrušili na suprugu nogometaša. 

'Popodnevno spavanje s tatom. David i Oliva, volim ih', napisala je Victoria u opisu kontroverzne objave. 

Međutim, pratitelji su primijetili kako je omiljeni ljubimac obitelji Beckham zaogrnut u dekicu marke Louis Vuitton čija cijena iznosi vrtoglavih 40 tisuća kuna. 'Ta dekica košta više već što ja trebam platiti depozit za kuću.', jedan je od komentara na spornoj objavi. No, čini se da slavnu Spajsicu komentari ogorčenih pratitelja nisu previš zabrinuli te je nastavila objavljivati fotografije svoje svakodnevice koja uključuje još mnoge druge skupocjene predmete.

Podsjetimo, nedavno je objavljeno kako dizajnerici posao i ne ide baš sjajno. Naime, modni brend popularne dizajnerice i bivše Spajsice ove je godine završio u minusu od čak 10,5 milijuna funti, što je oko 86,5 milijuna kuna, nakon što je lani godinu završila s minusom od 8,5 milijuna funti, odnosno oko 70 milijuna kuna, pišu strani mediji. Za ove brojke krivo je konstantno ulaganje u napredak poslovanja koji se očito nije pokazao uspješnim, no, sudeći po objavama s Instagrama, Victoriu to i ne zabrinjava previše.