Jedan od najkontroverznijih sportaša, 30-godišnji irski UFC borac Conor McGregor, uskoro bi mogao ostati bez svog najvećeg blaga, kako je u više navrata nazvao svoju partnericu 31-godišnju Dee Devlin. 

Naime, McGregoru se prije nekoliko mjeseci javila 27-godišnja djevojka iz Liverpoola koja tvrdi da je on otac njenog djeteta, pišu britanski mediji. Borac se navodno viđao s djevojkom nekoliko tjedana te su se kasnije nastavili dopisivati, a kad mu je priznala da je ostala u drugom stanju, Conor joj se prestao javljati na poruke i pozive, prepričao je izvor koji je upoznat s cijelom situacijom. Isti izvor tvrdi kako je djevojka zbog teške financijske situacije bila prisiljena obratiti se medijima. 'Nemam posao, živim s majkom i brinem o bebi. Teško mi je. Nisam htjela da do ovoga dođe i htjela sam da to riješimo privatno, ali nije išlo. Zato sam se morala obratiti medijima', navodno je izjavila djevojka. 

Nakon brojnih skandala kojima je borac sklon, posljednja optužba bi ga, u slučaju da se utvrdi da je on stvarno otac, mogla koštati velikih financijskih izdataka, ali isto tako i gubitka voljene Dee Devlin koja je također poznata po svojoj burnoj naravi, a s kojom ima već jednog sina i uskoro očekuju i drugo dijete. 

Par je u vezi još od 2008. godine kada je Conor napustio karijeru vodoinstalatera i pokušavao se probiti u svijet mješovitih borilačkih vještina. Dee mu je bila najveća podrška i oslonac prije nego što je boksač 2013. godine doživio slavu.