Korana Gvozdić upoznala se s Ivanom Šarićem još davne 2012.godine, a iskra između njih se rodila ubrzo nakon upoznavanja.

Ivanu nije trebalo dugo da bude siguran da je Korana ona s kojom želi provesti i ostatak života, tako da je pomno isplanirao kako će svoju dugogodišnju djevojku zaprositi. Sve se dogodilo na Zakintosu 2016.godine kada je komičar u svom stilu pitao bivšu manekenku i voditeljicu veliko pitanje. Naravno, Korana je pristala, a svojevremeno je otkrila i kako joj je Ivan tada bio čudan. 'Bio je jako čudan, zapravo nije bio baš normalan. Imao je golemu tremu' ispričala je kroz smijeh.

Budući da je već prošlo neko vrijeme otkako su se zaručili, upitali smo Koranu kako napreduje planiranje vjenčanja. 'Zapravo nisam još ni počela planirati, idemo lagano, korak po korak' otkrila je diplomirana ekonomistica s osmijehom na licu. Iako mnoge djevojčice maštaju kako će jednom nositi predivnu 'princeza haljinu', takve nam se želje ipak s vremenom mijenjaju, pa tako ni Korana danas nije sigurna kako želi da joj izgleda vjenčanica za njen veliki dan. 'Nemam još uvijek viziju svoje vjenčanice, ostanimo na samt hlačama i jesenskim trendovima za sada. Dobro mi je, ovo što slijedi narednih par mjeseci je čisto okej' ispričala je za Story.hr.