Korana Gvozdić i Ivan Šarić glase za jedan od najskladnijih domaćih parova. Lijepa voditeljica i komičar u vezi su posljednjih šest godina, a 2016. godine svoju su ljubav okrunili zarukama na Zakintosu. Dvojac često na društvenim mrežama uveseljava pratitelje duhovitim dogodovštinama iz svakodnevnog života, pa se tako 36-godišnja voditeljica pohvalila nečime što nije napravila godinama. 

Naime, voditeljica izradila je nekoliko fotografija na kojima se nalazi sa svojim zaručnikom Ivanom. Budući da u današnje digitalno doba ljudi više nemaju naviku izrađivati fotografije, Korana je odlučila otići nekoliko koraka unatrag i prisjetiti se koliko je lijepo bilo imati uspomene u printanom obliku. 'Mislim da su ovo prve fotografije koje sam razvila unatrag sedam do osam godina... i moram priznati da sam se beskrajno razveselila kada sam ih primila u ruku', napisala je uz kompilaciju  fotografija s putovanja. Tako se mogu vidjeti uspomene s nekih od njihovih najdražih zajedničkih putovanja u Zakynthos i Mallorcu. 

Inače, Korana i Ivan poznati su po tome da vole putovati, pa tako tradicionalno svake godine produže i van granica Lijepe Naše. ' Prvo ljetovanje zaputili smo se van Hrvatske i to nam je ostala tradicija i do danas. Jedan tjedan bili smo kod nas na Jadranu, a jedan tjedan van naših granica. Te 2013. bili smo u Alanyi u Turskoj i onda na otoku Pašmanu', ispričala je nedavno voditeljica za Story.hr.