Srpski košarkaški reprezentativac 29-godišnji Ognjen Kuzmićteško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila na putu Banjaluka - Prijedor u Ramićima. Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je priopćenje na društvenim mrežama u kojemu navode kako je kođarkaš pretrpio teške ozljede glave i prsnog koša. Zbog teških ozljeda, srpskog sportaša hitno su prebacili u Beograd kako bi mu se pružila potrebna liječnička pomoć. 

Liječnik Vlada Đajić za portal Gazeta.ba rekao je da se Ognjen trenutno nalazi u komi. 'Kuzmić je u direktnom sudaru polomio donju i gornju vilicu i trenutno je u komi. Nema hematoma na mozgu, ali su ozljede ozbiljne i zahtijevaju transport košarkaša u Beograd', rekao je liječnik.

Inače, Ognjen Kuzmić karijeru je započeo u banjalučkom klubu Borac, a imao je i dvogodišnju NBA epizodu u Golden State Warriorsima. S reprezentacijom Srbije osvojio je srebrnu medalju na Europskom prvenstvu 2017. godine kada je igrao za Crvenu zvezdu. Iduće sezone preselio se u madridski Real, a nedavno se vratio u Zvezdu s kojom je potpisao dvogodišnji ugovor.