Manekenka i glumica Cara Delevingne prekjučer je proslavila 26. rođendan, a njezina prijateljica Rita Ora čestitala joj je provokativnom fotografijom. Na fotografiji Rita ima gole grudi prekrivene ljepljivom trakom na kojoj piše 'Glamour', a Cara joj liže bradavicu. Provokativna objava je zapravo snimljena još prije četiri godine, ali ju je tek sada Ora odlučila podijeliti preko društvene mreže.

Pjevačica je u lipnju snimila spot za novu pjesmu 'Girls', a riječi pjesme opisuju seksualno iskustvo s drugom djevojkom. Iako je prvo rekla kako ju je inspirirala pjesma Katy Perry 'I Kissed A Girl', na snimanju spota je ispričala kako joj je inspiracija zapravo bio odnos s Carom, koju je javno nazivala i svojom muzom.

Manekenka je nedavno prekinula s Paris Jackson s kojom je bila u vezi nekoliko mjeseci, a prije nje je bila s deset godina starijom glazbenicom Annieom Clark, poznatijom kao St. Vincent.

Rita je prošli mjesec započela svoju turneju po Europi, a oduševljenje obožavatelja je izazvala i kad se nakon koncerta u Portugalu pozirala u toplesu.

Objavu dijeli RITA ORA (@ritaora)