Story radio
Početna Celebrity 4261 prikaza 28. ožujka 2019.

Kožni outfit Jennifer Lopez kojeg će mnoge željeti

Profimedia.

Sve što odjene dobro joj stoji!

Život najpoznatije latino dive, 49-godišnje Jennifer Lopez, trenutno je na vrhuncu i po pitanju ljubavnog života, ali i karijere. Pjevačica i glumica se zaručila ranije ovog mjeseca za dugogodišnjeg dečka, 43-godišnjeg bivšeg igrača bejzbola, Alexa Rodrigueza, a trenutno snima i novi film 'Hustlers' u New Yorku. No, s obzirom na to da javnost zanima svaki njezin korak, tako su joj i paparazzi konstantno za petama. Naime, sada su je fotografirali dok je izlazila iz svoje prikolice na setu filma u outfitu kojeg će mnoge žene poželjeti.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Jennifer je tako prošetala potpuno odjevena u kožu, a usprkos tome što je bila 'zakopčana do grla', svejedno je pokazala svoju zanosnu figuru koju ima i na pragu pedesete godine. Osim kožnog kaputa dužine do koljena s remenom oko struka koji posebno ističe njenu vitkost, odlučila se i za crne čizmice iznad koljena na visoku petu. Sve je upotpunila i crnom kožnom kapom te sunčanim naočalama u istoj boji. Na noktima je imala svijetli lak koji razbija ovaj outfit, a na usnama imala blago ružičasti ruž, a od nakita samo zlatne naušnice. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

Podsjećamo, pjevačica ne skriva koliko vremena pridaje svom tijelu te gotovo svakodnevno putem društvenih mreža objavljuje videe i fotografije s treninga, a nerijetko i navike zdrave prehrane.

Komentari