Brazilski top model Alessandra Ambrosio prekinula je vezu sa zaručnikom Jamiem Mazurom, nakon čak deset godina ljubavi, piše Us Weekly. Ova ljubav, za koju su mnogi vjerovali da nikada neće završiti, počela je 2005. godine, a zaruke su pale tri godine kasnije. Iako vezu nikada nisu ozakonili, činila se sasvim idilično. Slavni par je tijekom deset godina ljubavi dobio dvoje djece, devetogodišnji kći Anju Louise i petogodišnjeg sina Noaha Phoenixa.

Izgleda da su poslovne promjene koje je manekenka donijela u svojem životu, pratile i one na privatnom planu. Naime, Alessandra je prošle godine odlučila reći zbogom manekenstvu i odradila poslijednju reviju za Victoria Secret. Njezin novi plan je bio posvetiti se glumi i dizajniranju kupaćih kostima. Tada se još nije znalo, ali poslovne promjene nagovještavale su i prekid.

Nakon što je svijet obišla vijest o ovom prekidu, Alessandra je viđena u Brentwoodu, prije odlaska na sat yoge. Tuga, briga i nezadovoljstvo jasno se vide na licu ljepotice, kojem je inače osmijeh bio glavni ukras. Nema sumnje da slavna Brazilka prolazi najteže dane života, a prekid je još teži zbog dvoje djece.

KRAH SLAVNE LJEPOTICE Prekid nakon 10 godina ljubavi
Story