Slavni holivudski par, Will Smith i Jada Pinkett, već dugi niz godina imaju velikih problema kada je njihov brak u pitanju. Iako su prošle godine proslavili 20 godina bračnog života, ljudi bliski paru tvrde kako u njihovom odnosu puno toga ne funkcionira. Kada su krenule glasine o tome kako je par pred razvodom, odlučno su sve demantirali, ali kako strani mediji tvrde, supružnici već neko vrijeme ne žive zajedno. 

Izvori bliski paru navode kako se nadaju da će odlazak k bračnom savjetniku ipak uroditi plodom, jer u suprotnom, razvod je neizbježan. S obzirom na to da su njihova djeca dovoljno odrasla i više ne žive s njima, par će morati podijeliti imovinu koja se procjenjuje na 270 milijuna dolara. Isti izvor navodi kako vrijeme više ne provode zajedno već uživaju u životu 'samaca' i dobro se zabavljaju. 

Ponovne glasine o njihovom razvodu nikoga nisu iznenadile jer oni koji ih poznaju kažu kako nije problem u ljubavi već u njihovom odnosu koji je sve samo ne klasičan. Ostaje nam doznati hoće li par i ovaj put demantirati glasine ili je još jednom zvjezdanom braku uistinu došao kraj.