Story radio
Početna Celebrity 158981 prikaza 29. siječnja 2018.

KRAJ ŠUTNJE Zašto se nije raspao brak o kojem se priča godinama?

Jay-Z And Beyonce Take Blue Ivy To See 'Angry Birds' In The Hamptons

Kada se saznalo da je poznati reper i producent Jay-Z varao svoju suprugu Beyonce, javnost nije mogla prestati pričati o tome, no glazbenik sve do prije nekoliko mjeseci nije htio ništa govoriti o tome. Onda je odlučio priznati krivicu, a od tada je na udaru medija i javnosti. Izvori bliski paru za strane medije otkrili su kako su dva velika glazbena imena imali mnoge ozbiljnije probleme u braku, a poznato je kako su se narušili i obiteljski odnosi. Na Jayja se posebno naljutila njegova šogorica Solange Knowles koja ga kritizira i zamjera mu greške koje je učinio.

"China: Through The Looking Glass" Costume Institute Benefit Gala - Arrivals | Author:
Unatoč svim trzavicama, prevari i svađama, par je ostao skupa. Mnogi se pitaju kako to da je jedna takva samopouzdana diva poput Queen B odlučila ostati u ovakvom braku. Upravo zbog toga, reper je objasnio kako su oboje u svojoj ljubavi vidjeli još nešto zbog čega se valja boriti. 'Mi smo se odlučili boriti za svoju ljubav kao i za svoju obitelj. Želimo djeci pokazati pravi put i drugačiji ishod od očekivanog', rekao je Jay-Z u posljednjem intervjuu za strane medije.
2009 NBA All-Star Game Celebrities and Performances | Author:
'Pa gledajte, ona je moja srodna duša. To je osoba koju volim. Možete biti zaljubljeni u nekoga i u vezi s nekim i voljeti ga, ali ako niste uistinu spoznali što je ljubav i ako nema onog nečega što vas pokreće prema naprijed onda dolazi do komplikacija. Pritom te probleme možete iskomunicirati ili se praviti da ne postoje sve dok vas jednoga dana ne unište', objašnjava 48-godišnjak.
Celebrities Attend The 66th NBA All-Star Game | Author:
Jay-Z je istaknuo kako njihova ljubav nije stvorena tek kada su se proslavili nego su do svega što imaju došli zajedno, a sve na čemu je stvorena njihova ljubav proizašlo je iz vremena dok su bili još samo 'obični' ljudi. Kao glazbenici, svoje misli i emocije izražavaju kroz pjesmu pa je tako o nevjeri u braku reper progovorio i u svojoj pjesmi '4:44' koja je svjetlo dana ugledala lani u srpnju. Osim toga, ljubav prema djeci posebno je ojačala njihov odnos. U lipnju su je par dobio blizance Rumi i Siru, a također imaju i šestogodišnju kćer Blue Ivy.

Komentari