Danas se kraljevska obitelj okuplja u Buckinghamskoj palači za predbožićni ručak u Kraljičinoj organizaciji. Kraljica već tradicionalno svake godine organizira ručak, gdje okuplja svoju cijelu obitelj, a već je zabilježen dolazak Meghan i Harryja, Williama i Kate kao i još nekih članova kraljevske obitelji. 

Trenutno najveća zvijezda kraljevske obitleji, trudna vojvotkinja od Sussexa, za ovu je prigodu odabrala crnu kombinaciju, a na stražnjem sjedalu auta su primijećeni zamotani darovi.

William je fotografiran za volanom kako dolazi sa suprugom, njihovo dvoje starije djece, princem Georgeom i princezom Charlotte. Pridružila im se i dadilja Maria Turrion Borrallo, dok je najmlađi sin, princ Louis je ostao kod kuće. Kate se odlučila za nešto svjetliji outfit te je odabrala haljinu u ružičastoj boji. Pažnju je opet ukrala princeza Charlotte koja se smiješila gužvi ispred Palače. 

Također je došao princ Charles, kojeg je dovezao osobni vozač, a kao prvi gost je stigao princ Andrew vozeći svoj auto. 

Kraljica organizira ovaj tradicionalni ručak kako bi vrijeme provela s cijelom svojom obitelji, posebno s kraljevskim članovima koji neće provesti Božić s njom u Sandringhamu. Prema tradiciji, božićni darovi se razmjenjuju u Sandringhamu na Badnju večer, a obično su sitni znakovi pažnje sa šaljivim tonom. No, s obzirom na to kako su u autima viđeni darovi pretpostavlja se da će se razmijeniti s nekim članovima obitelji koji ipak neće sam Božić provesti s Kraljicom.