Princ Charles i vojvotkinja Camilla vrlo često zajedno putuju svijetom, a njihova posljednja destinacija bila je Singapur u Kini. Svi oni koji su upoznati s kraljevskom obitelji znaju kako su rijetki trenuci u kojima Charles i Camilla izmjenjuju nježnosti jer su uglavnom uvijek vrlo formalni i suzdržani pred svojim obožavateljima i gostima koje posjećuju. Ipak, ovaj put budući nasljednik trona nije mogao odoljeti da svoju dragu ne poljubi pred svima, a sve su uhvatili paparazzi. Ovaj ljubavni trenutak zasigurno će ući u povijest jer ovakvo što javnost do sada nije imala prilike vidjeti kada je u pitanju ovaj kraljevski duo.

U jednom trenutku, za vrijeme trajanja strogog protokola, Charles je nježno poljubio svoju suprugu, a potom ju i zagrlio ju. Sama Camilla ostala zatečena potezom svoga supruga koji nije uobičajen za njega. Ipak, vojvotkinja nije mogla sakriti svoju sreću i oduševljenje pa nije skidala velik osmijeh s lica do kraja ceremonije. Nova era njihova odnosa započinje je ovim činom, a javnost je oduševljena prinčevom slatkom gestom. Charles je trenutačno u službenom posjetu Singapuru sa svojom boljom polovicom, a par sudjeluje u tamošnjoj vojnoj ceremoniji. Također, ovaj kraljevski par sastao se s predsjednicom Kine, HalimahaYacobom, kao i s premijerom te tamošnjim plemstvom.
Par se upoznao još se 1970. godine, ali nakon samo godinu dana veze princ Charles priključio se Kraljevskoj mornarici. Nakon tri godine, vojvotkinja se udala, a i princ se 1981. oženio princezom Dianom. Naposljetku, njihova ljubav pobijedila je sve pa su nakon nekoliko desetljeća skrivanja 2005. godine konačno ozakonili svoju vezu. Autor: A.S. Foto: Profimedia