Vojvotkinja Kate Middleton i princ William danas su obitelj proširili za još jednog člana, malog princa kojeg je Kate donijela na svijet u 11 sati i jednu minutu u bolnici u kojoj su rođeni i princ George i princeza Charlotte, St. Mary's. Porođaj je prošao bez ikakvih problema i mama i beba osjećaju se dobro. Kako su britanski mediji već izračunali, mali princ najteža je beba u kraljevskoj obitelji do sad, teži 3800 grama. Razdragano mnoštvo, ali i brojni svjetski mediji, od jutra je čekalo i slavilo dolazak prinove, a sada su dočekali i kraljevski par koji je napustio bolničko krilo Lindo u 18 sati i 53 minute, i s prinovom se uputio kući. Prije toga kratko im se obratio i princ William kada je napustio rodilište.

Princ William sam je napustio rodilište u 17 sati i 12 minuta i okupljenim obožavateljima doviknuo 'Vraćam se odmah', tridest minuta kasnije, vratio se i ušao u rodilište držeći za ruke princa Georgea i princezu Charlotte koja je šarmirala okupljene smijehom i mahanjem u znak pozdrava, prije nego je upoznala svog novog bracu. Nakon kraćeg druženja s malim princom, brat i sestra vraćeni su kući u Kensingtonsku palaču.

Kraljevski par zahvalio se osoblju bolnice, ali i svima onima koji su im uputili čestitke i podijelili veselje zbog dolaska nove bebe.

Ono što sve zanima je koje će ime par nadjenuti dječaku. S obzirom na to da je danas blagdan St. Georgea, mnogi su se ponadali kako će nova beba nositi baš to ime, ali problem je u tome što to ime već nosi prvi sin Kate i Williama. Kladionice nude nekoliko mogućih i najvjerojatnijih imena, a čini se kako se najviše ljudi kladi na ime Arthur. Britanski mediji nagađaju kako će se ime novog princa doznati u roku od dva do tri dana, jer Kate i William nemaju običaj javnost dugo držati u neizvjesnosti.