Nekoliko dana nakon što je 6. svibnja došao na svijet, Meghan Markle i princ Harry kratko su se obratili javnosti pokazavši svog mališana, a zatim su sa sinom su otišli i do kraljice Elizabete II. i princa Philipa, kako bi i njima pokazali svog sina, kraljičinog sedmog praunuka. S njima je bila i Meghanina majka Doria Ragland, koja je prije mjesec dana stigla u London kako bi bila na raspolaganju svojoj kćeri i prvom unuku.

Ipak, javnost je ostala u čudu činjenicom da ostatak kraljevske obitelji nije još upoznao kraljevsku bebu. Prvenstveno se misli na djeda, princa Charlesa i njegovu suprugu Camillu, kao i strica i strinu, princa William i vojvotkinju Kate Middleton.

Srećom, ovoga puta ne radi se o obiteljskim nesuglasicama, već je jednostavno stvar u tome da nisu bili u mogućnosti posjetiti Sussexove i njihovog sina. Naime, princ Charles i Camilla na službenom su putu u Njemačkoj, a iako su se već trebali vratiti kući, njihov se put odužio. Navodno će odmah po povratku nazvati Harryja i Meghan i dogovoriti susret za sljedeći tjedan.

Isto tako, spriječeni su bili i princ William i Kate Middleton, koji su ovih dana boravili u službenom posjetu Walesu, ali i imali mnogobrojne obveze, a njihov dolazak i prvo upoznavanje malenog Archieja očekuje se ovih dana.