Iako joj život izgleda kao da je iz bajke, a Meghan Markle je u njoj privilegirana princeza, bivša glumica nije toliko sretna u kraljevskoj obitelji budući da više nije u mogućnosti sama voditi svoj život po svojim pravilima. 

Iako je 37-godišnja žena koja je i sama milijunašica, te ima supruga s kojim očekuje prvo dijete, Meghan još uvijek za većinu odluka koje donosi mora pitati 92-godišnju kraljicu Elizabetu II. Tako je bilo i sada, kada se sretni par odlučio preseliti iz Kensingtonske palače u nešto privatniji prostor kako bi mogli živjeti svoj život, ali kraljica se oštro usprotivila tom potezu, te je na Meghanin zahtjev rekla 'apsolutno ne'. 

Vojvotkinja i princ Harry naposljetku ipak jesu dobili dopuštenje za selidbu u Frogmore Cottage, ali ne smiju preseliti i ured. Budući da je kraljičin originalni plan bio da nastave živjeti u Kensingtonskoj palači s princom Williamom i Kate, odobrenje za selidbu ureda nisu dobili, pa će morati svaki dan putovati do Kensingtonske palače kako bi obavljali svoje dnevne dužnosti.