Iako kraljevska obitelj već nekoliko godina ima svoj službeni Instagram profil, a članovi obitelji ne smiju imati svoje društvene mreže, kraljica Elizabeta II. je odlučila ipak napraviti jednu malu uznimku kada je ona u pitanju.

U korak s mlađim generacijama, 92-godišnja kraljica se odlučila sama okušati u objavljivanju sadržaja na službenom Instagram profilu kraljevske obitelji, te je objavila fotografiju iz Muzeja znanosti koji je posjetila u četvrtak.

'Danas sam imala zadovoljstvo naučiti nešto o inicijativama za kodiranje računala i čini mi se prikladnim da svoj prvi Instagram post objavim upravo u Muzeju znanosti koji je dugo zagovarao tehnologiju, inovacije i inspirirao novu generaciju izumitelja', napisala je kraljica u objavi koja je za nju bila potpuno spremna, a sve što je ona trebala napraviti je pritisnuti 'objavi'. Iako ni sama nije bila sigurna je li uspjela objaviti fotografiju, pljesak koji je zavladao muzejem ju je uvjerio da je napravila dobar posao, baš kao i službeno osoblje koje inače vodi kraljevske društvene mreže.