Kraljica Elizabeta više od 60 godina vjerna je torbicama britanskog brenda 'Launer', od kojih se u javnosti nikada ne odvaja. Ipak, njezine torbice nisu samo modni dodatak već joj služe za signaliziranje pomoćnicima te preko njih šalje jasne poruke bez ijedne izgovorene riječi. Kraljica se tako nedavno susrela s australskim političarem Georgeom Brandisom, a torbica koju je odložila na obližnju fotelju, bila ujedno i nedvosmislena poruka njenom osoblju. Pri susretu kraljice Elizabete i novog australskog visokog povjerenika za Veliku Britaniju, mnogi su na kraljičinom stolu primijetili okvir s fotografijom na kojoj poziraju Meghan Markle i njezin omiljeni unuk, princ Harry.

Dobro upoznati s kraljevskim protokolima i pravilima, zapazili su još jedan detalj. Naime, kraljičina torba odložena na obližnju fotelju, signal je njenom osoblju da je izuzetno zadovoljna susretom i da ga namjerava produžiti. Da je tijekom susreta torbicu odložila na pod, to bi značilo da ne uživa u razgovoru te želi da je dvorsko osoblje spasi.

Kraljevski povjesničar Hugo Vickers prije nekoliko godina otkrio je da kraljica šalje zanimljive signale putem svoje torbice. Naime, kada kraljica premiješta torbicu iz jedne ruku u drugu, to znači da više ne želi s nekim razgovarati na raznim protokolarnim druženjima. Onda njezino osoblje spašava stvar i to na vrlo suptilan način. Tako, primjerice, osobu koja razgovara s kraljicom u tom trenutku predstave nekom drugome, a nju oslobode sugovornika.