Deniss Grgić preko noći je postala najljepša navijačica naše vatrene reprezentacije nakon što je objavila fotografiju na kojoj pozira na stijeni u jednoj uvali otoka Pašmana. 'Ima snagu zlatnog žita, ima oči boje mora, moja zemlja Hrvatska', napisala je uz fotografiju objavljenu na Instagramu te dodala kako sreća prati hrabre. Kako bi saznali njezine dojmove nakon osvajanja ove laskave titule, kontaktirali smo Deniss koja nam je ispričala mnogo toga o sebi.

'Nakon što sam objavila svoju navijačku fotografiju na Facebooku i Instagramu već nakon nekoliko minuta krenuli su upiti portala, a sliku koju su dijelili pratio je članak gdje su mi dali su mi naziv najljepše hrvatske navijačice. Nisam očekivala takav interes i to me ugodno iznenadilo', rekla nam je.

Simpatična brineta već ima iskustva s modelingom, no s natjecanjima ljepote i manekenstvom dosad nije imala. Osim što je lijepa, Deniss je i vrlo poduzetna, pa tako studira na Akademiji likovnih umjetnosti, influenserica je na Instagramu te ambasador brendova.

Deniss nam je otkrila i kako je strastvena ljubiteljica sporta: 'Pratim sport, osobito veća sportska natjecanja, no uspjesi naše reprezentacije su poseban doživljaj radi kojeg sam osobito sretna. Dečki su svi fantastični i hvala im na svim lijepim emocijama.'

Iako se to po njezinim fotografijama ne bi dalo naslutiti, atraktivna Deniss priznala nam je kako na svakodnevno spremanje prosječno potroši samo sat vremena, a voli istaknuti svoj prirodan izgled i crte lica.

Za kraj nam je otkrila i je li ova titula već nešto promijenila u njezinoj svakodnevici. 'Titula najljepše hrvatske navijačice donijela mi je puno lijepih poruka, uljepšala mi je trenutak pobjeda u kojima svi uživamo i naravno rado bi ju podijelila sa svim divnim curama koje jednako strastveno navijaju kao i ja', zaključila je novopečena kraljica navijačica.