Jedna od prvih koja je svakako podigla atmosferu svojim plesnim pokretima, dobrim raspoloženjem i svojom glomaznom haljinom bila je Ana Radišić, TV voditeljica koja nije sjela na tren cijelu noć. Lijepa Riječanka vidno je uživala sa svojim prijateljima i pjevala svaku pjesmu koja je bila na repertoaru. 

Ana je podijelila s nama da i inače voli izlaziti upravo zbog plesa, pa nas ne iznenađuje da se i sinoć jako dobro zabavljala. 'Story Hall of Fame party je jedno od mjesta koje ne propuštam. Tu se zaista sjajno zabavim i provedem i ne mičem se iz prvog reda do pozornice, a čak me ni ova ogromna haljina ne sprječava u plesu. Kada jednom krenem plesati, ne stajem', rekla nam je Radišić koja se u mlađim danima bavila plesom. 

Osim što joj plesni pokreti odlično idu, ništa manje nije nas dojmio ni Anin ples u tako raskošnoj suknji s preko nekoliko slojeva tila s kojim se zaista treba snaći i znati uživati cijelu noć. 'Snalazim se nekako s haljinom, ali navikla sam već jer Alduk svaki put za mene napravi ovako raskošnu haljinu koja mi stvara poteškoće kod plesanja, ali nađem ja način da barem nekako, opustim se i uživam' podijelila je nasmijana Ana. 



Budući da je ljeto jedno od najboljih godišnjih doba za partyje i festivale, lijepa plavuša uvijek ga je jedva čekala, iako za ovo još uvijek nije sigurna kako će ga provesti 'S obzirom na posao, vjerujem da će biti manje partyjanja, više posla, a ono što ću biti slobodna vjerujem da ću puniti baterije i mirnije odmarati, zato tulumarim sada'.