Prošle godine, tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva, veliki interes javnosti izazvale su supruge, djevojke, pa i sestre naših reprezentativaca. 

Mađu njima je bila i Ines Kramarić, sestra našeg talentiranog reprezentativca Andreja, koja plijeni poglede gdje god da se pojavila. Lijepa Ines je studentica psihologije i make up artistica i jako je vezana uz svog brata, što je i on sam otkrio na društvenim mrežama. Naime, nogometaš je na svom Instagram profilu podijelio fotografiju sa svojom sestrom koja drži poseban poklon sa Svjetskog nogometnog prvenstva. Riječ je o lopti s utakmice na kojoj je Andrej zabio gol, a njegova sestra mu je jedna od najvećih podrški u životu. 


Ines je na uspješnu bratovu karijeru navikla pa joj trenutna medijska pozornost nije novitet u životu. 'Andrej je bio uspješan i do sada. Još kao junior u Dinamu dao je najviše golova za klub. Nakon toga u Lokomotivi i Rijeci, a s engleskim Leicesterom je osvojio englesko prvenstvo. Prošle godine je upao u 11 najboljih igrača Bundeslige, tako da je od malena uspješan i prisutan u medijima, zbog čega smo mi kao obitelj navikli na to', ispričala je svojedobno Ines za Story.hr.