Kristina Sajko Dvornik 2010. godine pobijedila je u američkom showu ‘Project Runway’ koji vodi slavna manekenka Heidi Klum, a tada je svojoj manekenskoj karijeri otvorila brojna vrata. Ipak, lijepa Hrvatica život 'preko Bare' posvetila je obitelji, a od modelinga je odlučila dići ruke. Nakon duge zime na drugom kontinentu, Kristina je napokon s obitelji stigla u posjet Hrvatskoj.

'Došla sam sama s klincima u Zagreb, a muž će nam se pridružiti u Splitu. Uvijek sam više voljela spontanost tako da nemamo planova za ovo ljeto. Ostat ćemo dva mjeseca i planirati ljetovanje iz dana u dan', priča Kristina za Story.hr koja u Kaliforniji gdje živi sa suprugom Lukom Dvornikom i njihovo dvoje djece, šestogodišnjim Rokom i četverogodišnjom Tijom.

Posjet koji veseli cijelu obitelj za Kristinu je satkan od mnogo malih užitaka koje je napokon dočekala. 'Uvijek se najviše veselim što ću vidjeti mamu i brata i što ćemo napokon moći provesti vrijeme zajedno. Veselim se i Zagrebu i Splitu. Obožavam šetati zagrebačkim i splitskim ulicama, sjediti na terasama i ispijati kave, družiti se s ekipom s kvarta, ići na plažu i rivu te 'cugnuti' hladnu pivu iz boce na Matejuški', kaže 37-godišnjakinja.

Kada je riječ o ljetnim pripremama i njezi izgleda prije prvog skidanja u kupaći kostim, Kristina se ne zamara. 'Zaista nisam opterećena tim stvarima. Takva sam kakva sam. Puno mi je bitnije da sam zdrava i sretna. Bitnije mi je pronaći vrijeme za jedno kvalitetno druženje s prijateljicom, nego za kvarcanje ili shopping. Na dijetama nisam bila ni za vrijeme manekenskih dana, a kamo li danas. Kad idem negdje, bitnije mi je da mi je lijepo nego da sam lijepa', kaže kroz smijeh bivša manekenka.

'Puno više pažnje pridajem da budem bolja osoba sebi i drugima nego svome izgledu. Znam, baš sam čudna neka bivša manekenka. Vjerojatno i dosadna jer ne prićam o robnim markama i tisućama preparata za ljepotu, ali nije mi to bitno', zaključila je.


.