Kristina Sajko Dvornik ponosna je majka dvoje preslatke djece - šestogodišnjeg Roka i četverogodišnje Tije. Mališani bivše domaće manekenke još uvijek vjeruju da njihove poklone pod borom i božićne želje ispunjava najpoznatiji djedica na svijetu pa su mu već sada odlučili napisati pisma i izraziti što žele vidjeti umotano u šareni papir kada otvore oči na božićno jutro.

Kristina je simpatično pismo svog sina podijelila s obožavateljima na Instagramu jer su u potpuno oduševile riječi koje je uputio Djedu. 'Dragi Djede, Božić je moj najdraži dan. Bio sam prilično dobar ove godine. Ne znam hoćeš li stati u moj dimnjak, a ako nećeš, molim te uđi kroz ulazna vrata. Molim te ne zaboravi dostaviti jedan od ovih darova: Harry Potter Lego set i igru na ploči, šah, NinjaGo mač, Woodyja i Buzza ili plišanog dinosaura', iskreno je napisao Roko u svom pismu i odmah osvojiio simpatije maminih prijatelja i obožavatelja. Što se tiče malene Tije, njezino pismo ipak je ostalo tajna.
Kristina Sajko otkrila sinove tajne želje
arhiva Story.hr 
Podsjećamo, Kristina je Roka i Tiju na svijet donijela sa suprugom Lukom Dvornikom s kojim živi u Kaliforniji, a obiteljskom životu posvetila se nakon višegodišnje manekenske karijere za vrijeme koje je doživjela jedan od najvećih uspjeha kada 2010. godine pobijedila u američkom showu ‘Project Runway’ koji vodi slavna manekenka Heidi Klum.