Story radio
Početna Celebrity 2569 prikaza 10. kolovoza 2018.

Kristina Šalinović odgovorila na brojne uvrede i osude

Kristina Šalinović

Hrvatska manekenka očitala bukvicu hejterima

Kristina Šalinović uvijek se isticala svojom netipičnom ljepotom i brojnim tetovažama koje krase njeno tijelo što je za jednog bivšeg modela i manekenku svakako drugačije nego ono što se nudi na modnom tržištu.

Da su joj tetovaže strast govori to otkada je napravila prvu, a ljubav prema ukrašavanju svog tijela još joj se više povećala otkako je upoznala svog dečka, poznatog talijanskog tattoo majstora Enrica Miglioratia. Da zbog svoje unikatnosti i raziličitosti od onoga na što je društvo naviklo još uvijek trpi uvrede i nailazi na brojne osude i neslaganja potvrdila je Kristina na svojim društvenim mrežama. 

Naime, frizerka i hair stilistica objavila je na svom Instagram profilu svoju fotografiju na kojoj se vide gotovo sve tetovaže koje ima na svom tijelu i napisala: ' Zašto se tetoviraš? Kako ćeš izgledati kad ostariš? Tko će te oženiti takvu? Trebala bi biti dama, a ne gangster! Zašto to radiš? Meni to nije privlačno! I tako dalje, i tako dalje... Zašto vas je uopće briga? Mene nije briga kako bi izgledate pa zašto se vi bavite mojim izgledom. Nikada nisam bila sretnija u svojoj koži. Ako nemate nešto lijepo za reći, onda nemojte ništa govoriti. Pustite ljude da budu ono što žele, sve dok ne povrjeđuju druge. Budite ono što želite biti,'

Komentari