Kristina Šalinović prepoznatljiva je po svom modnom izričaju i odjeći na kojoj bi joj pozavidjela gotovo svaka djevojka. Bivša manekenka, za kojom je svojedobno poludjela i inozemna modna industrija, nosila je revije za neke od najpoznatijih dizajnera na svijetu. Dok ne šeta pistom, jednako dobro nosi vlastite modne kombinacije koje obično karakterizira puno modnih dodataka, tamne boje ili efektne cipele. Upravo se svojim cipelama pohvalila na Instagramu, a na to ju je potaknula nedoumica pri odabiru pa je zatražila pomoć od svojih obožavatelja.

'Toliko sastanaka ovaj tjedan... toliko snimanja ovaj tjedan... toliko posla, toliko odabira. Pomoć? Bilo tko?', napisala je ispod fotografije. Iako voli lijepo izgledati, Kristini je ipak najbitnije da se u svojoj odjeći dobro osjeća i da joj nije hladno. 'Jako sam zimogrozna pa za zimu od komada uvijek imam krzno, jaknu, kapu, šal, rukavice i čizme', priznala je Kristina za Story.hr i dodala kako voli slojevito odijevanje, osobito u hladnim danima kada je važno dobro se ugrijati, a pritom izgledati dobro. Kako je surađivala s velikim imenima poput Louis Vuittona i Marc Jacobsa, osvrnula se na modnu scenu u Hrvatskoj u odnosu na inozemnu - 'Počeli smo sve više i više napredovati, naravno da još kaskamo za velikim modnim prijestolnicama vani, ali idemo naprijed. Iako idemo sporo, barem idemo pravim putem', rekla je pozitivno 27-godišnjakinja.
Kristina Šalinović pokazala dio garderobe i brojne neodoljive cipele
Story 
Kako je odustala od manekenstva, lijepa Makaranka svoj je život odlučila zadržati na modnom području, ali u drugoj kategoriji - friziranju. Poznato je kako sada ima vlastiti frizerski salon, kao i studio za tetoviranje. Da je u ovom poslu uspješna i zadovoljna dokazuje i količina posla s kojom se svakodnevno nosi te projekti na kojima već neko vrijeme radi. 'Ima jako puno toga što tek pripremam, ali sve je još na 'stand by'-ju jer svakodnevno puno radim i u Fen Baru i Nero Inku. Na ljeto smo neke dijelove zatvorili zato što je to išlo samo sezonski, ali se nadamo da ćemo za sljedeće ljeto pripremiti nešto apsolutno veliko i spektakularno. Sad moramo vidjeti hoćemo li to stići pripremiti do kraja godine ili će ipak sve ostati za iduću godinu, ali spremamo nešto na što će svi mediji biti pozvani jer će biti nešto potpuno drugačije', otkrila je Kristina koja je nedavno pokrenula i vlastitu modnu marku - Unicorns and Black Rainbow. Autor: A.S. Foto: Instagram, arhiva Story.hr