Prije nekoliko mjeseci, pojavile su se prve sumnje o tome kako je poznata glumica Eva Longoria trudna, no tu novost ni ona ni suprug na početku nisu htjeli komentirati. Nakon silnih nagađanja, Eva je u prosincu za People potvrdila sretnu vijest i otkrila kako će ona i suprug Jose Antonio 'Pepe' Baston postati ponosni roditelji malenog dječaka.

Eva je trenutno u šestom mjesecu trudnoće, a sve i da želi, više ju ne može sakriti. Naime, ove dane visoke trudnoće glumica je odlučila, između ostalog, posvetiti i brizi o sebi i svom izgledu pa se tako uputila na masažu i manikuru u kozmetički salon na Beverly Hillsu. Odjevena u običnu, udobnu crnu haljinu i crnu vestu, Eva je prošetala do salona sa slušalicama u ušima te uživala u omiljenoj glazbi. Na nogama je imala japanke koje su trudnicama s naotečenim stopalima spas u danima visoke trudnoće.

Prirodno je da žena dobije dodatne kilograme zbog trudnoće, a ni 42-godišnjakinju ova muka nije zaobišla. Lako je zaključiti kako će većina njezinih dizajnerskih krpica neko vrijeme čekati svoj izlazak iz ormara, no koliko god joj kilaža predstavlja probleme i promjene, jasno je kako je ipak riječ o slatkim mukama jer Eva ne može dočekati dan kad će njihov prvijenac postati dio ove male, simpatične obitelji.