Story radio
Početna Celebrity 1986 prikaza 12. srpnja 2018.

Kylie Jenner novim uspjehom piše povijest

Kylie Jenner

Reality zvijezda postat će prva osoba na svijetu koja je dobila ovakvo priznanje

Bez obzira na to što mislili o Kardashian-Jenner obitelji, nitko ne može osporiti smisao za poslovne prilike kakav ova obitelj uživa. Najmlađa od njih, Kylie Jenner, uskoro će postati prva milijarderka u dobi od 21 godine koja je samostalno zaslužna za svoj financijski uspjeh. Reality zvijezda trenutno ima 20 godina, ali joj se s nadolazećim rođendanom u kolovozu smiješi osvajanje ove prestižne titule. Mlada majka koja je u 2016. lansirala vlastitu liniju beauty proizvoda pod nazivom Kylie Cosmetics, prema svemu sudeći, postat će prva osoba u povijesti koja će na Forbesovoj listi najmlađih milijardera doći s 21 godinom, dok je njezino carstvo procijenjeno na vrtoglavih 900 milijuna dolara odnosno oko pet i pol milijardi kuna, izvijestio je britanski Metro.  

U samo dvije godine otkako je Kylie Cosmetics pokrenut s proizvodima ruža i olovke za usne, a koji su se prodavali po cijeni od 29 dolara, Kylie je prodala više od 630 milijuna dolara vrijedne šminke, a zanimljivo je kako je ona ujedno i vlasnica sto postotnog dijela kompanije. Mlada majka, svoj uspjeh pripisuje društvenim medijima, a za Forbes je izjavila da su društvene mreže izvrsna platforma koja joj omogućuje jednostavno interakciju s obožavateljima i kupcima.

Na svom Instagram profilu, Kylie ima preko 110 milijuna obožavatelja i nekoliko milijuna više njih na Snapchatu, od kojih su većina njih zapravo mlade žene i djevojke koje se na nju ugledaju i traže preporuke za kozmetičke proizvode. Službene stranice njezine tvrtke imaju preko 16 milijuna pratitelja na Instagramu i 25,6 milijuna na Twitteru, ali i mnogo više ako se u obzir uzmu milijuni ljudi koji prate njezine sestre na društvenim mrežama, a koje često promoviraju njezinu kozmetičku liniju.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Komentari