Story radio
Početna Celebrity 55599 prikaza 12. srpnja 2019.

Lady Gaga i Bradley Cooper žive zajedno?

Profimedia.

Više se ne skrivaju

Mjesecima se već šuška da su američka pjevačica, 33-godišnja Lady Gaga i američki glumac, 44-godišnji Bradley Cooper zajedno, a nedavno je magazin In Touch čak pisao i kako par očekuje svoje prvo dijete. Za isti magazin sada je izvor blizak paru rekao kako se Lady Gaga počela useljavati u Bradleyjevu kuću u New Yorku vrijednu 13, 5 milijuna dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)

'Sad kad je njegova veza s Irinom okončana, Gaga neće dopustiti da joj Bradley sklizne iz ruke. Čak je preselila dio svojih stvari u njegov dom', kaže izvor i dodaje kako je zajednički život logičan slijed događaja budući da su jako zaljubljeni. 'Više se ne moraju skrivati ni pretvarati', kaže izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)

Bradley je navodno za Gagu raščistio dio ormara, a njoj nije trebalo mnogo vremena da ga popuni. 'Kupila je mnogo haljina, cipela i naravno, donjeg rublja', tvrdi izvor za spomenuti magazin i kaže da je pjevačica doprinijela i uređenju doma donijevši sa sobom nekoliko komada namještaja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)

Magazin In Touch navodi i kako je pitanje vremena kada će se vjenčati jer oboje to jako priželjkuju. 'Njihovo će vjenčanje biti veliko i raskošno. Naravno, par želi i dječicu. Voljeli bi malenoj Lei podariti brata ili sestricu'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)

Podsjetimo, pjevačica i glumac su se zbližili na snimanju filma 'Zvijezda je rođena'. Njihova je kemija dodatno došla do izražaja na nastupu na dodjeli Oscara. Pjevačica je u veljači prekinula zaruke s Christianom Carinom, a Bradley je u lipnju prekinuo vezu s ruskom manekenkom Irinom Shayk s kojom ima i dijete. Čini se da glasine o vezi Lady Gage i Bradleyja neće tek tako prestati.
 

Komentari