Otkako su se nedavno 44-godišnji glumac Bradley Cooper i ruska manekenka 33-godišnja Irina Shayk nakon četiri godine veze odlučili razići, sve su glasnija šuškanja o njegovoj vezi s 33-godišnjom pjevačicom i glumicom Lady Gagom, s kojom je nastupio u filmu 'A star is born'. Iako su oboje demantirali kako između njih postoji nešto više od prijeteljstva, izvor blizak Gagi za USWeekly rekao je kako se ona teško nosi s ovom situacijom.

'Gaga se osjeća jako loše zbog njihovog prekida i peče je savjest. Ne planira započinjati vezu s glumcem, ali joj je žao Irine jer je svjesna da su glasine o njihovoj aferi sigurno bile jedan od okidača za prekid te je svjesna da je film u kojem je nastupila s Bradleyem imao snažan utjecaj na njihov odnos', ispričao je izvor za spomenuti magazin.

Izvor je dodao da, iako Bradley nikada nije prevario Irinu s Lady Gagom, manekenka se nije mogla nositi s glasinama koje su dopirale sa svih strana. Iako se par službeno razišao, ostali su u prijateljskim odnosima zbog dvogodišnje kćerkice Lee de Siene te se trude učiniti sve što je u njihovoj moći da malena ne osjeti negativne posljedice njihova prekida.