Nakon što je osvojila Oskara, pjevačica i glumica Lady Gaga nije imala lagani prekid sa 50-godišnjim zaručnikom Christianom Carinom koji joj je ujedno i menadžirao karijeru. Američki mediji šuškaju da je njihov prekid bio mučan, a i sam njihov odnos toksičan. 

'On ne odustaje, neprestano ju zivka na telefon i bombardira pozivima. Ona mu je rekla neka je više ne kontaktira, a i 'svojim ljudima' je poručila da mu prenesu istu poruku', ispričao je US Weeklyu izvor blizak paru. Drugi američki mediji navode i da je Christian, koji je bio njen agent godinama prije nego su započeli vezu, oduvijek bio 'priljepak' i pokušavao upravljati svakim vidom Gaginog života. 

Raspadu veze kumovali su sigurno i tračevi o kemiji između 33-godišnje Gage i njezinog kolege iz filma 'Zvijezda je rođena'Bradleyja Coopera. Izvor je za US Weekly rekao i kako Christian nije bio dobar prema njoj, posebno pri kraju dvogodišnje veze. Bio je ludo ljubomoran i nije volio niti jednog njezinog prijatelja ili prijateljicu jer ni oni nisu podnosili njega. Tijekom sezone dodjele nagrada, gdje je GaGa briljirala, njihov je 'govor tijela' otkrivao kako nešto nije u redu. Prema pisanju Cosmopolitana, jedva su se držali za ruke, a poljupci su bili svi usilljeni. 

Zaustavljao je i njezin kreativni rad, pokušavajući diktirati što će zvijezda snimati i kako to treba zvučati, a GaGa, navodno, ne podnosi uplitanje. Prema izvoru, Gaga je shvatila da to nije kompromis nego veza gdje on siše energiju iz nje. A otkrio je i kako joj je sviđa glumac, 48-godišnji Jeremy Renner, s kojim je GaGa navodno nerazdvojna.