Story radio
Početna Celebrity 2497 prikaza 05. prosinca 2018.

Lady Gaga u ratu s glazbenom divom

Profimedia.

Nastavljaju međusobne provokacije

Višegodišnja svađa između dviju kraljica popa Madonne i Lady Gage nastavlja se međusobnim provociranjem na društvenim mrežama. Iako je izgledalo kao da su 'podbadanja' i prepirke prestale, Madonna je se odlučila okomiti na svoju mlađu kolegicu nakon što je internetom počeo kružiti video kompilacija u kojoj Lady Gaga tijekom promocije filma 'Zvijezda je rođena', iznova koristi poznatu Madonninu izjavu. 

U videu Lady Gaga izgovara: 'U sobi može biti 100 ljudi, od kojih 99 njih ne vjeruje u vas, no potreban je samo jedan koji će vam promijeniti život', referirajući se na glumačkog partnera iz filma Bradleyja Coopera, a istu je izjavu Madonna koristila osamdesetih godina. Iznervirana Madonna je objavila rečenicu koju je rekla u jednom intervjuu: 'Ako je u sobi 100 osoba i 99 njih kaže da im se sviđaš, ja pamtim samo onu jednu osobu koja je rekla da joj se ne sviđam.' Ipak, nakon nekoliko sati Madonna je odlučila izbrisati objavu. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

Netrpeljivost dviju pjevačica počela je prije nekoliko godina. Prvo je Madonna optužila Lady Gagu kako njezina pjesma 'Born This Way'neodoljivo nalikuje na njezinu 'Express Yourself'. Nakon nekog vremena Gaga joj je uzvratila riječima kako ona, za razliku od Madonne, svira nekoliko instrumenata, sama piše svoje pjesme, producira i provodi sate u glazbenom studiju, odnosno sve što kraljica popa ne radi.

Komentari