Kakve beauty tretmane prakticirate tijekom jeseni za kožu i kosu? 
Godinama koristim iste kreme za lice koje mi pravi kozmetičarka. Od dnevne, noćne, losiona, kreme za područje oko očiju, pilinga - sve je njezinih ruku djelo. S losionima za tijelo volim eksperimentirati, isprobavati i mijenjati razne teksture i mirise. Koža mi je suha pa su mi losioni za tijelo svakodnevni imperativ. Kad je o kosi riječ, isprobala sam razne proizvode i mogu reći da sam pronašla idealne. Koristim prirodne proizvode Nashi Argan čija sam ambasadorica i kosa mi nikada nije bila zdravija i ljepša.

Kako nanosite šminku, kistićima ili prstima?
Iako preferiram make up nanositi prstima, koristim četkicu za puder u prahu.

Koji je najbolji savjet za njegu tijela ili kose koji ste ikada dobili?
Tijelo treba hraniti i iznutra, a ne samo izvana. Uvijek pazim na to da unosim dovoljno vode u organizam i, naravno, pokušavam se što pravilnije hraniti.

Koji beauty trend nikada ne biste isprobali?
Ne pratim baš beauty trendove. Vizažistima se rado prepuštam u ruke i dajem im svu slobodu kad je riječ o snimanjima, no privatno volim prirodni look bez puno make upa.

Koja je najgora beauty pogreška koju ste učinili?
U osnovnoj školi sprejem u boji obojila sam kosu u zeleno. To je definitivno najgore, iako bih mogla nabrojiti još toga.

Koji se proizvodi uvijek mogu naći u vašoj torbici?
Labello i ruž MAC Ruby Woo.

Make up stilu koje poznate osobe se divite?
Moje drage kolegice Iva Mihalić i Ivana Roščić imaju prekrasan ten i sjajno mi je kako stave samo crveni ruž i izgledaju božanstveno.