Pjevačica Lana Jurčević, osim po vokalnim sposobnostima i zaraznim hitovima, poznata je i po svom atraktivnom izgledu. Tako svojim fotografijama svakodnevno uveseljava pratitelje na društvenim mrežama, a ovoga je puta, iako je pozirala u besprijekornom izdanju, otkrila kako inače ne izgleda tako.

'Ja ću uvijek sebi biti mala klošarica iz kvarta... nenašminkana, raščupana i u pidžami ili nekim dronjcima. To najbolje znaju oni koji prolaze mojom ulicom dok šećem Šnicku. Ja znam da me u tim izdanjima vi ne vidite i da je teško povjerovati, ali da, mislim da sam tako najsretnija. A kad se ovako ‘sredim’, to je kao da sam otišla na ‘izlet’ do drugog kvarta, po kojem hodaju napucani, sređeni komadi kojima se uvijek divim kak imaju živaca za toliko sređivanja. Ali, nije loše za promjenu. Promjene su uvijek zabavne. Osim kad nakon toga moram pospremat sav taj nered', napisala je.

Svojom objavom je, kao i obično, potpuno oduševila mnogobrojne obožavatelje koji su je nagradili mnoštvom lajkova i komplimenata na račun izgleda.