Domaća pjevačica jako je povezana sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, pa s njima nerijetko dijeli zanimljive prizore iz svojeg privatnog, ali i poslovnog života. Osim što ih svakodnevno zabavlja simpatičnim Instagram storyjima, Lana Jurčević nerijetko potpuno zapali atmosferu na Internetu fotografijama svog isklesanog tijela. Ipak, ovog je puta napravila odmak od atraktivnih tema i objavila jednu potpuno neočekivan video - onaj iz stolca u zubnoj ordinaciji. Naime, u kratkom video uratku Lana pozira dok joj fotografiraju zube, a tim je potezom mnoge neugodno iznenadila. 

'Ja znam da ovo nitko živ ne bi objavio, ali ja bih. Jer, bolje da vas vole zbog onoga što jeste, nego zbog onoga što niste. Ako znate što mislim? Eto', napisala je pjevačica uz video. Iako su je neki od obožavatelje pohvalili za hrabrost te komentirali kako ima vrlo lijepe zube, neki su ovakvu objavu doživjeli pretjeranom, a to su joj jasno dali do znanja. 

'Doslovno svaka bijela cura objavi isto ovakvo sra*e', 'Koja je sljedeća objava? Posjet kod ginekologa?', samo su neki su od komentara pratitelja koji nisu bili oduševljeni ovim njezinim potezom.

Budući da je javna osoba, Lana mora voditi brigu o svojem cjelokupnom izgledu, pa tako i o zubima, a iako joj je izgled svakako plus u karijeri, rijetko kada će za sebe reći ili priznati da zna kako je često predmet požude u mnogim očima. 'Izgled je uvijek dodatan bonus, ali meni je jako teško pričati o sebi na taj način. Uostalom, ljepota je toliko relativan pojam... Sigurna sam da ima puno ljudima kojima se ništa kod mene ne sviđa' ispričala nam je nedavno skromna Lana.