Pjevačica Lana Jurčević trenutno se nalazi na odmoru u SAD-u, točnije Kaliforniji, odakle se redovito putem Instagrama javlja svojim fanovima. Naime, zgodna pjevačica svakodnevno dijeli svoje zabavne trenutke provedene na drugom kontinentu u društvu dečka, Filipa Kratofila, našeg košarkaša koji trenutkom igra za Los Angeles Clippers, Ivice Zubca te njegove zaručnice Kristine Prišč. Tako je Lana za vikend je oduševila pratitelje fotografijom jahanja u dolini Crescenta u okolici Los Angelesa. 'Za dobrim konjem...', napisala je, ostavljajući svojim vjernim obožavateljima da dovrše izreku. 

Međutim, u posljednjoj objavi, odjevena u sportsku odjeću, skrenula je pažnju na nekoliko nabora na trbuhu prilikom vježbanja. 'Špekec', istaknula je lijepa Zagrepčanka, a pratitelji su je odmah obasuli komplimentima koliko je slatka i zgodna. 

Iako redovito vježba, ima savršenu figuru i minimum tjelesne masnoće, 34-godišnja Lana ipak na sebi pronalazi i najmanje nesavršenosti. Također se prije tjedan dana požalila kako u SAD-u jede samo nezdravu hranu. 'Vratit ću se sa 300 kilograma. Tko će sa mnom na dijetu?', upitala je pjevačica.