Lana Jurčević svoje obožavatelje redovito 'časti' brojinim objavama na društvenim mrežama, a mnogi joj zavide na raskošnoj i poprilično aktivnoj svakodnevici. Kako je pjevanje oduvijek bilo njezin san, Lana se izborila za sebe i uspjela izgraditi karijeru o kojoj nerijetko čitamo. No kada je riječ o njezinom privatnom i ljubavnom životu, Lana ga skriva kao zmija noge te tek poneki put otkrije zanimljiv detalj. 

Uvijek vedra i nasmijana Lana svojom je zaraznom energijom zabavljala posjetitelje splitskog sajma vjenčanja pa nije mogla izbjeći da ne otkrije je li i sama spremna stati pred oltar. 'Mislim da sam nekad davno u nekom prošlom životu uhvatila buket, međutim nije se još ništa po tom pitanju realiziralo. Kad sam dolazila na sajam vjenčanja, imala sam onako napade panike, ali sam rekla sebi 'dobro je, samo nastupaš, nikakvi zavjeti, nikome ništa ne obećavaš, dobro je', kaže 33-godišnjakinja za InMagazinu Nove TV

Iako se njezina obitelj nada de će svoju miljenicu uskoro otpratiti u raskošnoj vjenčanici i predati ju njezinom odabraniku, Lana i dalje nastoji svoj ljubavni život čuvati za sebe, a iz njezinih riječi jasno je zaključiti kako ovaj veliki dan neće biti u bliskoj budućnosti. 'Da pokucam u drvo, ja sam nekako uspjela svoj privatni život sačuvati za sebe. Mislim da u trenutku kad počnem to dijeliti sa svima, pričati o tome, da to onda više nije samo moje i nečije. Tako da još ćete se morati malo strpiti za neku moju veliku izjavu. To će mi valjda biti neka žuta minuta da kažem - da to je to', ispričala je simpatična brineta. 

Autor: A.S.

Foto: Instagram